skip to Main Content

Política de privadesa

La present Política de Privadesa va ser actualitzada per última vegada el 26/02/2024.

Gessami.cat («Nosaltres», «el nostre» o «la nostra») gestiona el lloc web https://gessami.cat (el «Servei»).

Aquesta pàgina us informa de les nostres polítiques pel que fa a la recopilació, ús i divulgació de dades personals quan feu ús del nostre Servei i sobre les opcions que teniu associades a aquestes dades.

Utilitzem les vostres dades per proporcionar i millorar el Servei. En utilitzar el Servei, accepteu la recopilació i l’ús de la informació d’acord amb aquesta política. Si no esteu d’acord amb aquesta Política de Privadesa, si us plau, deixeu d’utilitzar el Servei.

Recopilació i ús de la informació

Recopilem diferents tipus d’informació amb diverses finalitats per proporcionar i millorar el nostre Servei.

Tipus de dades recopilades

 • Dades personals

En utilitzar el nostre Servei, us podem demanar que ens proporcioneu certa informació d’identificació personal que pot ser utilitzada per contactar-vos o identificar-vos («Dades personals»). La informació d’identificació personal pot incloure, però no es limita a:

 • Adreça de correu electrònic
 • Nom i cognoms
 • Telèfon
 • Adreça, Província, Codi postal, Ciutat

Ús de les dades

Gessami.cat utilitza les dades recopilades amb diverses finalitats:

 • Per proporcionar i mantenir el Servei
 • Per notificar-vos canvis en el nostre Servei
 • Per permetre-vos participar en funcions interactives del nostre Servei
 • Per proporcionar atenció al client
 • Per recopilar anàlisis o informació valiosa perquè puguem millorar el Servei
 • Per controlar l’ús del Servei
 • Per detectar, prevenir i abordar problemes tècnics

Transmissió de dades

La vostra informació, incloses les Dades personals, pot ser transferida a —i conservada en— ordinadors ubicats fora del vostre estat, província, país o altra jurisdicció governamental on les lleis de protecció de dades poden ser diferents de les de la vostra jurisdicció.

Conservació de les dades

Gessami.cat conservarà les vostres Dades personals només durant el temps necessari per a les finalitats establertes en aquesta Política de Privadesa. Conservarem i utilitzarem les vostres Dades personals en la mesura que sigui necessari per complir amb les nostres obligacions legals (per exemple, si estem obligats a conservar les vostres dades per complir amb les lleis aplicables), resoldre disputes i aplicar les nostres polítiques legals i acords.

Seguretat de les dades

La seguretat de les vostres dades és important per a nosaltres, però recordeu que cap mètode de transmissió per Internet ni cap mètode de emmagatzematge electrònic és 100% segur. Tot i que ens esforcem per utilitzar mitjans comercialment acceptables per protegir les vostres Dades personals, no podem garantir la seva absoluta seguretat.

Enllaços a altres llocs

El nostre Servei pot contenir enllaços a altres llocs que no són operats per nosaltres. Si feu clic en un enllaç d’un terç, sereu redirigit al lloc d’aquest terç. Us recomanem encaridament que reviseu la Política de Privadesa de cada lloc que visiteu.

Canvis en aquesta Política de Privadesa

Podem actualitzar la nostra Política de Privadesa de tant en tant. Us notificarem de qualsevol canvi publicant la nova Política de Privadesa en aquesta pàgina.

Us recomanem que reviseu periòdicament aquesta Política de Privadesa per a qualsevol canvi. Els canvis a aquesta Política de Privadesa tenen efecte quan es publiquen en aquesta pàgina.

Contacta amb nosaltres

Si teniu alguna pregunta sobre aquesta Política de Privadesa, podeu contactar amb nosaltres:

 • Per correu electrònic: info@gessami.cat
 • Visitant aquesta pàgina del nostre lloc web: https://gessami.cat
Back To Top